22 Temmuz 2016 Cuma

Uzun kollu abiye elbiseler


           Uzun kollu abiye elbiseler arasında en uygun fiyatlı olarak satın alabileceğiniz modelimizin fuşya payetlisi haricinde pek çok renk seçeneği daha bulunuyor.

                                www.modainturkey.com


           Fuşyanın kombin rengi en güzel siyah oluyor. Renkler birbirini tamamlıyor. Uzun sarkık siyah küpeler kullanabilirsiniz.

                                www.modainturkey.com


         Uzun kollu siyah abiye elbise her zamanın modası. Payetli kumaşların ve siyahın hiç bir zaman trendi geçmeyecek. Eğer uzun kollu abiye elbise modellerini tercih ediyorsanız bu elbiseden edinmeniz şart. Siyah payetli uzun kollu abiye elbisenizi lame, dore ya da renkli ayakkabı ve aksesuarlarla kombinleyebilirsiniz.

                                www.modainturkey.com


Saks mavi renkli uzun kolları payet işli bu abiye elbise rengiyle tüm dikkatleri üzerine çekecek. Saks uzun abiyenizi lame - gümüş renkli ayakkabı ve aksesuarlarla birlikte kullanabilirsiniz. Renkli uzun kollu bir abiye elbise satın almak istiyorsanız bu modeli kaçırmayın.

                                www.modainturkey.com


Altın renkli uzun kollu abiyeniz göz dolduracak. Gold payetleri ışıl ışıl parıldayan tüllü uzun abiye elbiseyi yine aynı tonda gold bir abiye ayakkabıyla kullanabilirsiniz. Uzun kollu abiye modelleri arasında en uygun fiyata sahip olacağınız bu elbiseyi sakın kaçırmayın.


FİYAT : 139,90 TL


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder